Детокс програма

28 Січня 2022 - 13:31

СХЕМА ЗАСТОСУВАННЯ ТРАНСФЕР ФАКТОРА

12 продуктів для детокса

1 )Артишоки

Листя артишоків мають відмінні детоксикуючі властивості і сприяють зниженню рівня холестерину в організмі. Часто ці овочі використовуються для лікування захворювань печінки, оскільки стимулюють виділення жовчі, яка допомагає організму засвоювати жири.

2)Авокадо

Авокадо містить глутатіон, який блокує дію канцерогенних речовин та допомагає печінці очищати організм. Крім того, вживання авокадо запобігає інфаркту, допомагає краще справлятися зі стресовими ситуаціями та сприяє розгладжуванню шкіри.

3)Буряк

Буряк є одним з небагатьох продуктів, що містять беталаїни — рослинні пігменти, які надають їй глибокий червоний колір і мають потужні протизапальні та протигрибкові властивості. Ці речовини також сприяють регенерації клітин, що є особливо важливим для печінки — головного детокс-центру організму.

4)Брокколі

Брокколі також відомий як хороший антиоксидант. Наука підтверджує, що дієта, багата на хрестоцвіті овочі, знижує ризик виникнення деяких видів раку. До них також відноситься брюссельська та цвітна капуста.

5)Зелене листя капусти

Капуста багата вітаміном F, який має протизапальний і загоювальний ефект. Крім цього, в її листі містяться сполуки-антиоксиданти, які допомагають печінці переробляти надлишок гормонів.

6)Укроп
Кріп багатий на вітаміни, є чудовим сечогінним і жовчогінним засобом і допомагає очистити кровоносні судини від шкідливого холестерину.

7)Зелений чай

Зелений чай містить набагато більше антиоксидантів, ніж чорний або білий, має сечогінний ефект, що перешкоджає затримці води в організмі. До того ж відомо, що цей чай можна пити як енергетичний напій через вміст кофеїну в ньому.

8)Лимон

Лимон — відмінний продукт, необхідний очищення печінки. Також він містить велику кількість вітаміну С, необхідного для синтезу глутатіону.

9) Розторопша плямиста

Речовини, що містяться в розторопші, підвищують захисні властивості печінки по відношенню до інфекцій та різних отруєнь.

10)Цибуля та часник

І цибуля, і часник мають антибактеріальні властивості, захищають організм від шкідливих бактерій, кишкових паразитів і вірусів, особливо в крові та кишечнику. Часник, до того ж, сприяє очищенню артерій від холестеринових бляшок і знижує артеріальний тиск.

11)Паростки пшениці

Пророщена пшениця найчастіше вживається у формі соку. Вона здатна нормалізувати та стабілізувати обмін речовин. Також вона зміцнює імунітет, благотворно діє на нервову, кровоносну, травну, опорно-рухову системи та підвищує витривалість організму до холоду.

12)Йогурт

Натуральний йогурт, що містить пробіотики, сприяє зміцненню природної флори кишечника і кращому засвоєнню їжі.